Tv Her Telden Platform 2016

2000 yıllarından beri çevrilmiş en iyi 10 korku filmleri

2000 yıllarından beri çevrilmiş en iyi korku filmlerini sizin için derleyip düzenledik.

2000 yıllarından beri çevrilmiş en iyi korku filmlerini sizin için derleyip düzenledik. Gizemli ve doğaüstü korku öğeleri filmlerde baş göstermeye başladı. Ve işte en iyi 10 örneği de şu şekilde:


1. Annabelle (2014) 
Korku Seansı filminden tanıdığımız korkunç görünümlü oyuncak bebek Annabelle’nın gerçek hikayesi bu filmde anlatılıyor. Kötülüğü içinde besleyen bu oyuncak görünümlü bebek, aslında Connecticut’ta bir müzede kimsenin ulaşamayacağı bir yerde kilitli olarak saklanıyor ve ayda iki kez bir rahip yanına giderek onu kutsanıyor.

John Form, hamile olan eşi Mia’ya güzel bir hediye seçer; Gelinlik kıyafetli, özel yapım oyuncak bir bebektir bu. Fakat, Mia’nın Annabelle için duyduğu sevgi çok uzun olmayacaktır. Evleri şeytani bir grup tarafından hedef altındadır, tarikat bu aileye sadece kan ve vahşet bırakmamıştır aslında oyuncağın içine işlemiş bir kötülük yaratmışlardır. Türk izleyicisi tarafından çok sevilen Annabelle filmi filmionlineizle.net kalitesiyle sizlerle..

Tür: 2014, Korku, Türkçe Dublaj
Yapım: 2014 - ABD
IMDB Puanı: 5.6
Yönetmen: John R. Leonetti
Oyuncular: Alfre Woodard , Annabelle Wallis , Brian Howe , Eric Ladin , Tony Amendola
[next]

 2. Mezar Buluşmaları 2 (2012) 
Mezar Buluşmaları 2 izle, Mezar Buluşmaları 2 full izle, Mezar Buluşmaları 2 türkçe dublaj izle, Mezar Buluşmaları 2 filmi izle, Mezar Buluşmaları 2 hd izle, Mezar buluşmaları diye bir şey gerçekten varmıdır? işte bu soruya cevap arayan bir kişi Alex isimli üniversite öğrencisi. Mezar buluşmaları diye bir şey olmadığını düşünen Alex, böyle bişeyin olmadığını herkese ispatlamaya kararlıdır. İlk filminden etkilenen Alex ve arkadaşları bu vakayı çözmeye çalışır. İlk filmdeki akıl hastanesine giderler. Ama oraya gittiklerinde hiç beklemedikleri birşey ile karşılaşırlar. Bir şeytanla karşılaşan Alex ve arkadaşları bakalım bu olaydan nasıl kurtulacaklar?

Tür: 2012 Filmleri, Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri, Korku Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2012 - ABD , Kanada
IMDB Puanı: 7.0
Yönetmen: John Poliquin
Oyuncular: Richard Harmon , Sean Rogerson , Victor Zinck Jr. , Reese Alexander , Stephanie Bennett
[next]

3. Anne Mama (2013)
Ailesini kaybeden 2 ufak kız çocuğu, senelerce süren araştırmalardan sonra amcaları tarafından harabe bir kulübede yaşamaya çalışırken bulunurlar. Sevgilisiyle beraber kızları aldıkları gibi evlerine getiren Lucas, kızların büyük bir travma içinde olduklarını düşünür. Garip davranışları sevgilisi Annabel’in de dikkatini çeker ve onları gece rahatsız eden bir varlık olup olmadığı araştırmaya başlar. Öğreneceği gerçekler onu dehşete düşürecektir…
Tür: Genel, 2013 Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Gerilim Filmleri, Korku Filmleri, Yabancı Filmler, 2013 Yabanci, İspanya Filmleri

Yapım: 2013 İspanya,Kanada
IMDB Puanı: 6.3
Yönetmen: Andrés Muschietti
Oyuncular: Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Jessica Chastain
[next]

4. Kötü Ruh (2013)

Konusu ; 1981 yapımı inançlardan oluşmuş korku filminin heyecanla beklenen tekrar çevriminde, yirmi kusur yaşlarda beş dost bir barınakta kapalı kalıyor. Ölülerin Kitabı’nı bulduktan sonra, fark etmeden ormanda yaşayan ve uyku halinde olan şeytanları çağırmaya başlıyorlar. İleride yaşamak için mücadele eden bir genç kalana kadar şeytanlar teker teker tüm ruhları ele geçiriyor .Kötü ruh gösterime girdiğinde geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle izlendi.

Tür: 2013, Gerilim, Korku, Türkçe Dublaj
Yapım: 2013
IMDB Puanı: 7.5
Yönetmen: Fede Alvarez
Oyuncular: Shiloh Fernandez , Jessica Lucas , Jane Levy , Lou Taylor Pucci , Elizabeth Blackmorev
[next]

5. Siyahlı Kadın (2012)
1. Siyahlı Kadın – The Woman in Black (2012)
2. Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği – The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

Filmde, is amacli uzak bir koye seyahate cikan avukat Arthur Kipps’i canlandiran Radcliffe, kasabanin trajik ve iskence dolu korkunc sirlarini ortaya cikarmaya basliyor.

Tür: 720p, Dram, Gerilim, Korku, Türkçe Altyazı, Türkçe Seslendirme, Yabancı Filmler
Yapım: 2012, Ingiltere, Isvec, Kanada
IMDB Puanı: 6.5/10
Yönetmen: James Watkins
Senaryo: Jane Goldman, Susan Hill
Görüntü Yönetmeni: Tim Maurice-Jones
Müzik: Marco Beltrami
Oyuncular: Alexia Osborne, Alfie Field, Andy Robb, Ciarán Hinds, Daniel Radcliffe, Emma Shorey, Indira Ainger, Jessica Raine, Lucy May Barker, Mary Stockley, Misha Handley, Molly Harmon, Roger Allam, Shaun Dooley, Sophie Stuckey
Süre: 95 dakika
[next]

6. Paranormal Activity 3 (2011)
Paranormal Activity Serisi
1. Paranormal Activity (2007)
2. Paranormal Activity 2 (2010)
3. Paranormal Activity 3 (2011)
4. Paranormal Activity 4 (2012)
5. Paranormal Activity: İşaretliler – Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)
6. Paranormal Activity 5 (2015)

İyi bir seri yakalayan filmlerden olan serinin son filmi Paranormal Activity 3 ile karşımıza bir kez daha çıkmaya hazırlanıyor. Doğaüstü olayların kameraya kayıt edilmesiyle başlayan seri, son filminde de çok konuşulacağa benziyor. Serinin son filminin konusu her ne kadar sır gibi tutulmaya çalışılsa da serinin tutkunları bu son filmi az çok tahmin ediyor. Film düşük bütçesine rağmen müthiş bir hasılat elde etmeyi başarıyor.

Tür: 720p, Korku, Türkçe Seslendirme, Yabancı Filmler
Yapım: 2011, Amerika
IMDB Puanı: 5.9/10
Yönetmen: Ariel Schulman, Henry Joost
Senaryo: Christopher Landon, Oren Peli
Görüntü Yönetmeni: Magdalena Górka
Müzik:
Oyuncular: Bailey Michelle Brown, Bonita Friedericy, Brian Boland, Chloe Csengery, Christopher Nicholas Smith, Dustin Ingram, Hallie Foote, Jessica Tyler Brown, Johanna E. Braddy, Katie Featherston, Lauren Bittner, Maria Olsen, Mark Fredrichs, Molly Ephraim, Tucker Brown
Süre: 83 dakika
[next]

7. Karabasan (2014)
Vebaya yakalanan kocasini kaybettikten sonra yedi yasindaki oglu Samuel ile bir basina kalan Amelia’nin, bir gun oglunun kitaplari arasinda Mister Babadook adli esrarengiz bir kitabi bulmasiyla birlikte bas gosteren gizemli olaylara yonelen film, cogunlukla Rosemary’nin Bebegi ile kiyaslaniyor! Yavas yavas dengesizlesen ve karanliga cekilen oglunu geri kazanmaya calisan Amelia’nin, oglunu etkileyen dogaustu bir varlikla giristigi mucadeleyi anlatan filmin basrollerinde Essie Davis ve etkileyici performansiyla adindan soz ettiren cocuk oyuncu Noah Wiseman yer aliyor!

Tür: Dram, Gerilim, Korku, Yabancı Filmler
Yapım: 2014, Avustralya
IMDB Puanı: 7.1/10
Yönetmen: Jennifer Kent
Senaryo: Jennifer Kent
Görüntü Yönetmeni: Radek Ladczuk
Müzik: Jed Kurzel
Oyuncular: Adam Morgan, Barbara West, Benjamin Winspear, Carmel Johnson, Cathy Adamek, Craig Behenna, Daniel Henshall, Essie Davis, Hachi, Hayley McElhinney, John Maurice, Michael Gilmour, Noah Wiseman, Tiffany Lyndall-Knight, Tim Purcell
Süre: 93 dakika
[next]

8. Peşimdeki Şeytan (2014)
Jay, yaşıtları gibi günlerini yakın arkadaşları ve ailesiyle geçirirken hoşlandığı kişiyle şehir dışındaki bir harabeye gider ve sonrasında kendini baygın vaziyette bulur. Jay’in sıradan hayatı bu an itibarıyla deneyimlemeye başladığı tuhaf sanrılarla kabusa dönüşür. Peşinde birileri ya da bir şeyler tarafından izlendiğine emindir ve arkadaşlarıyla bir araya gelip kendini izleyen ürkütücü şeyden kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

David Robert Mitchell’ın Cannes Film Festivali’nde övgüyle karşılanan filminin başrollerinde Linda Boston, Heather Fairbanks ve Aldante Foster bulunuyor.

Tür: 720p, Korku, Türkçe Altyazı, Türkçe Seslendirme, Yabancı Filmler
Yapım: 2014, Amerika
IMDB Puanı: 7.3/10
Yönetmen: David Robert Mitchell
Senaryo: David Robert Mitchell
Görüntü Yönetmeni: Mike Gioulakis
Müzik:
Oyuncular: Aldante Foster, Bailey Spry, Caitlin Burt, Christopher Hohman, Daniel Zovatto, Debbie Williams, Heather Fairbanks, Jake Weary, Keir Gilchrist, Lili Sepe, Linda Boston, Maika Monroe, Olivia Luccardi, Rich Vreeland, Ruby Harris
Süre: 100 dakika
[next]

9. Lanet (2012)
Sinister Serisi
1. Lanet – Sinister (2012)
2. Lanet 2 – Sinister 2 (2015)
Bulduğu ev çekimi görüntüler bir gerçek-suç yazarının yeni taşındığı evinde bir ailenin neden ve nasıl öldürüldüğünü anlamasına yardımcı olur ancak bu kesif kendisini ve tüm ailesini doğaüstü bir varlığın yoluna çıkarır.

Tür: 1080p, 480p, 720p, Gizem, Korku, Türkçe Altyazı, Türkçe Seslendirme, Yabancı Filmler
Yapım: 2012, Amerika
IMDB Puanı: 6.7/10
Yönetmen: Scott Derrickson
Senaryo: C. Robert Cargill, Scott Derrickson
Görüntü Yönetmeni: Chris Norr
Müzik: Christopher Young
Filmin Diğer İsimleri: Footage, Found Footage, Untitled Scott Derrickson Project
Oyuncular: Blake Mizrahi, Cameron Ocasio, Clare Foley, Danielle Kotch, Ethan Haberfield, Ethan Hawke, Fred Dalton Thompson, James Ransone, Janet Zappala, Juliet Van Kampen, Michael Hall D'Addario, Nicholas King, Rob Riley, Tavis Smiley, Victoria Leigh
Süre: 110 dakika
[next]

10. Ruhlar Bölgesi (2010)

Ruhlar Bölgesi Serisi’nin Diger Filmleri
1. Ruhlar Bölgesi – Insidious (2010)
2. Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 – Insidious: Chapter 2 (2013)
3. Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 – Insidious: Chapter 3 (2015)

Josh (Patrick Wilson) ve Renai (Rose Byrne) üç çocuklarıyla beraber eski bir eve taşınmış ve mutlu bir aile yaşamı sürdürmektedirler. Kaza sonucu küçük çocukları komaya girene kadar.. Ancak bundan sonra olaylar başlar.. John ve Renai oğullarını açıklanamayan esrarengiz ve doğaüstü olaylardan, ‘öteki’nden kurtarmak zorundadır..doğa üstü ve esrarengiz, paranormal olayların yaşandığı filmde “Paranormal Activity”nin yönetmeni olarak hatırlayacağımız Oren Peli ve filmin yapımcıları Jason Blum ile Steven Schneider’in “Insidious”un yapımcıları olması. Bu üçlü ayrıca 22 Ekim’de gösterime giren ve Saw 3D ile kapışma yaşayan Paranormal Activity 2’nin de yapımcılıklarını yapıyor.

2004 yılında sinema tarihine geçecek Saw serisinin ilk filmine beraber imza atan yönetmen James Wan ve senarist Leigh Whannel yeni bir projede tekrar buluşuyorlar. İkili daha sonra Dead Silence isimli korku filminde tekrar buluşmuş ve yine başarılı sayılacak bir iş daha çıkarmışlardı. Filmlerin en büyük özelliği sağlam senaryoları, unutulmaz ve şaşırtıcı finalleriydi. İkilinin başlattığı Saw, daha sonraları sinema tarihinin önemli korku-gerilim klasikleri arasına girecek bir seriye dönüşüyordu.

Tür: 720p, Gerilim, Korku, Türkçe Altyazı, Türkçe Seslendirme, Yabancı Filmler
Yapım: 2010, Amerika, Kanada
IMDB Puanı: 6.7/10
Yönetmen: James Wan
Senaryo: Leigh Whannell
Görüntü Yönetmeni: David M. Brewer, John R. Leonetti
Müzik: Joseph Bishara
Filmin Diğer İsimleri: The Astral | The Further
Oyuncular: Andrew Astor, Angus Sampson, Barbara Hershey, Corbett Tuck, Heather Tocquigny, J. LaRose, John Henry Binder, Joseph Bishara, Leigh Whannell, Lin Shaye, Patrick Wilson, Philip Friedman, Rose Byrne, Ruben Pla, Ty Simpkins
Süre: 103 dakika
Etiketler:

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget