Tv Her Telden Platform 2016

Deep Webte Kullanilan Para Bıtcoıns Nedir?

Şimdi de bu sistemdeki para akısından bahsedecegiz. Bu sistem genel olarak illegal oldugu için satıcı-alıcı arasındaki iliski gizli olmalı.

Şimdi de bu sistemdeki para akısından bahsedecegiz.
Bu sistem genel olarak illegal oldugu için satıcı-alıcı arasındaki iliski gizli olmalı.

Örnegin bu sistemde Paypal kullanarak bir ürün alamazsınız çünkü Paypal üzerinden hem satıcıyı hem de sizi tespit etmek oldukça kolaydır.Aynı sekilde banka havalesi,Western Union gibi sistemler de güvenlik açısından Deep Web için uygun degildir. İste burada Bitcoin devreye giriyor.

Bitcoin, Deep Web sitelerinde kullanabileceginiz para birimidir.Bitcoin ile yapılan alısverislerin takibi oldukça zordur.

Çesitli aracı sitelerden Bitcoin satın alırsınız. Satın aldıgınız Bitcoin elektronik cüzdanınıza gönderilir. Sonra da siz Deep Web siteleri üzerinden gereken Bitcoin i ürünü aldıgınız satıcının cüzdanına gönderirsiniz. Buradaki temel amaç satıcı ve alıcıyı korumaktır.

Bitcoin degeri degisen bir para birimidir. Bugün 100 dolara aldıgınız 1bitcoin yarın 200 dolar da olabilir,10 dolar da. Bitcoini yatırım aracı olarak ta kullanabilirsiniz,tabi oldukça risklidir.

Bitcoin satın alabileceğiniz güvenilir siteler:

www.mtgox.com
www.virwox.com (Paypal kullanılabilir)

Bunun dısında Ebay ve Amazon üzerinden de Bitcoin alabilirsiniz fakat ücret daha yüksek olacaktır.

Evet Arkadaslar Tam Olarak Bence 1. Deep-Web cok pahali 2. FBI,NSA`le de urasmaya deymez. Tor-Agi Bakim altinda Darknet Sahte siteler yapiliyor yani hersey kontroll altinda

ALINTIDIR...

Etiketler:

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget